Met de fiets naar het buitenland

Ga je op vakantie naar het buitenland? Dan wil je natuurlijk het land ook bezoeken en verschillende leuke plaatsen bekijken. De fiets is vaak een goed middel om dit te doen. Maar hoe kom je nu aan een fiets in het buitenland?

 

Fiets huren

Op veel toeristische plaatsen is de verhuur van fietsen heel normaal. Vaak kun je fietsen huren bij een lokale fietsenmaker, of bij een vakantiepark. Soms bieden ook uitbaters van hotels, restaurants of andere horeca fietsen aan voor de verhuur. In toeristische gebieden is dit dan ook een prima oplossing. In minder toeristische plaatsen is het huren van een fiets vaak al een stuk lastiger. Je zult dan echt op zoek moeten naar een plaats waar je fietsen kunt huren. Om daar nu kilometers met de auto voor af te leggen is natuurlijk ook zonde van de tijd. Deze tijd kun je beter gebruiken om het land zelf te verkennen.

 

Eigen fiets meenemen

Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om je eigen fiets mee te nemen. Met een goede fietsdrager is het vaak mogelijk om twee fietsen tegelijk op de auto te vervoeren. Dit is echter weer een minder fijne optie als je ver weg gaat. Honderden kilometers rijden met de fiets achterop de auto rijdt toch net iets minder prettig dan wanneer je geen fiets hoeft mee te nemen.

In dat geval is een vouwfiets dan ook een goede optie. We kunnen ons goed voorstellen dat een standaard vouwfiets dan weer niet voldoet, aangezien deze toch weer minder geschikt zijn om lange afstanden mee te fietsen. Een elektrische vouwfiets is dan een goede optie.

 

Met de Crossfold naar het buitenland

Met de Crossfold heb je het beste van beide werelden. Je hebt de beschikking over je eigen fiets, zonder in te hoeven leveren op het gemak van een elektrische fiets. Met de trapondersteuning kun je tientallen kilometers genieten van fietsgemak. Zeker in heuvelachtig gebied komt dit goed van pas. En heb je even geen zin om zelf te trappen? Dan maak je gewoon gebruik van de gashendel.

De Crossfold is dan ook de ideale vakantiefiets. Hij is compact en tegelijkertijd voorzien van alle gemakken van een elektrische fiets (en meer).

De Crossfold proberen?

Uiteraard laten we je graag kennismaken met de Crossfold. Laat ons dus zeker even weten wanneer het jullie schikt om een testrit te maken.