Eindelijk, een gloednieuwe fiets! En nog een elektrische vouwfiets ook nog. Het belangrijkste is binnen. Tijd om er eens lekker op uit te gaan. Hier zijn wat tips om de rit nog comfortabeler te maken met handige accessoires voor de vouwfiets.

 

Fietsbril


Ik weet welk beeld dit oproept. Een spiegelend, neonkleurig monster, meestal gecombineerd met een zonnebrand-witte neus en een spandex onesie. Gelukkig zijn er inmiddels ook modieuze versies voor de niet-wielrenners onder ons. Een goede zonnebril is namelijk erg belangrijk. Als je met 25 kilometer per uur de heuvel af komt suizen (en dat kan makkelijk met een elektrische vouwfiets) wil je niet verblind worden. Een gewone bril is beter dan niets, maar blijft over het algemeen niet goed genoeg zitten. De kans dat die een val op hoge snelheid overleeft is niet zo groot. Zonde!

 

Smartphone houder


De écht leuke fietstochten gaan over kleine paden en achterwegen. Lekker rustig en goed verstopt van de rest van het verkeer. Als je het kan vinden. Dan is een telefoon met navigatie de perfecte oplossing. Zeker gezien
de Crossfold een USB oplader heeft. Maar ook bij bijvoorbeeld een stadstocht is het handig om de kaart tijdens het fietsen te kunnen zien. Vooral in oude steden zoals Maastricht, die veel sluipweggetjes en nauwe steegjes heeft.

Draagrek met fietstas


Onmisbare accessoires voor de vouwfiets | Synergybikes.nl

Wat veel mensen missen bij een vouwfiets is de mogelijkheid om een tas mee te nemen. Daarom is het mogelijk om voor Crossfold een draagrek met fietstas te bestellen. Onmisbaar voor forenzen en fietsers die van lange tochten houden. Met een draagkracht van negen kilo kan alles makkelijk mee, of dat nou een laptop of een picknickpakket is. Daarnaast is het makkelijk in gebruik: deze bagagedrager is speciaal voor de Crossfold ontwikkeld en daardoor snel vast te maken. Als laatste is de fietstas zelfs bruikbaar zonder hem los te moeten maken. Super handig!

Onmisbare accessoires voor de vouwfiets | Synergybikes.nl