De #1 elektrische vouwfiets

De #1 elektrische vouwfiets koopt u natuurlijk bij Synergybikes. Deze elektrische vouwfiets is ideaal voor gebruik tijdens kampeervakanties, watersporten, fietstochten en natuurlijk ook voor forenzen. U kunt deze elektrische vouwfiets zelfs gratis meenemen in de trein.

Deze elektrische vouwfiets proberen?

De Crossfold® FE16

De Crossfold is de elektrische vouwfiets die iedereen wil hebben. Voor woon-werkverkeer is deze fiets ideaal, omdat je zonder veel moeite de trein in kunt stappen en de vouwfiets net zo makkelijk weer uitklapt. Door middel van de gashendel kom je, zelfs met tegenwind, zonder te zweten op je werk aan. Ook voor vakantieganger is deze elektrische vouwfiets perfect. Met het grote bereik en de goede trapondersteuning kunnen er lange fietstochten mee gereden worden. In heuvelachtig gebied zet je de trapondersteuning gewoon een standje hoger of maak je gebruik van de gashendel. Perfect om lange afstanden mee af te leggen! En doordat de Crossfold ook nog eens een compacte vouwfiets is die makkelijk in- en uit te klappen is, heb je hem ook zo weer opgeborgen.

Probeer het zelf eens uit; vraag een gratis proefrit aan. Wij komen bij u langs waar en wanneer het u uitkomt.

Onze elektrische vouwfiets

De Crossfold is een elektrische vouwfiets gemaakt naar Nederlands design en Nederlandse maatstaven. De fiets is dan ook zeer eenvoudig in gebruik en oerdegelijk. En dat niet alleen: het zijn eigenlijk 3 fietsen in één:

  • E-bike
  • Pedelec
  • Vouwfiets

Uniek vouwsysteem

De Crossfold is de enige elektrische vouwfiets die is uitgerust met dit unieke opvouwsysteem. Er is slechts één handeling nodig om de fiets in te vouwen of weer open te klappen. Dit scheelt aardig wat tijd!

Gashendel

Onze elektrische vouwfiets is tevens voorzien van een gashendel, waarmee je dus zonder te trappen weg kunt rijden. Dankzij de ingebouwde cruisecontrol is de gashendel ideaal om te gebruiken in heuvelachtig gebied, zodat je zonder te zweten op je bestemming aankomt. Dit maakt deze vouwfiets dan ook een echte alleskunner.

Als beste getest

Onze elektrische vouwfiets is door de ANWB beoordeeld met een 8,8!

De Crossfold® thuis uitproberen?

Binnen 24 uur een proefrit!