Vouwfiets mee op vakantie

Vouwfiets mee op vakantie

Ik ga op vakantie en ik neem mee…. De vouwfiets natuurlijk! De (elektrische) vouwfiets is ideaal om mee te nemen op een trip. Of dit nu een weekend kamperen in de natuur is, of juist een stedentrip, een vouwfiets komt altijd van pas. Doordat de vouwfiets in te klappen is, is deze veel compacter op te bergen en mee te nemen dan een normale fiets. We zien dan ook dat vouwfietsen zeker bij kampeerders flink populairder aan het worden zijn.

De elektrische vouwfiets maakt hier een belangrijk onderdeel van uit, aangezien deze fietsen niet alleen weinig ruimte in beslag nemen, maar ook nog eens trapondersteuning bieden bij langere fietstochten. Zeker in heuvelachtig gebied is dit ideaal!

De Crossfold op vakantie

Uiteraard is ook de Crossfold zeer geschikt om mee te nemen op vakantie. Door het handzame formaat neemt deze weinig ruimte in beslag. Doordat de Crossfold gemakkelijk uit te klappen is, ben je ook niet veel tijd kwijt aan deze handeling. Je hebt dus precies hetzelfde gemak als wanneer je een standaard fiets mee zou nemen.

Een ander groot voordeel van de Crossfold is de gashendel. Hiermee kun je namelijk zelfs zonder te trappen lange afstanden op de fiets afleggen. Ideaal om een einde van je vakantieplek af te komen en daar je fietstocht pas te beginnen met het echte fietswerk. De eerste kilometers heb je namelijk natuurlijk al snel meerdere malen gezien, dus daar steek je liever geen moeite meer in. Laten we die energie vooral gebruiken om nieuwe plekjes te ontdekken!

Fietstochten met de Crossfold

Een elektrische vouwfiets als de Crossfold wordt naast woon-werkverkeer ook steeds meer gebruikt voor het fietsen van fietstochten. Dankzij de trapondersteuning is het gemakkelijk om langere afstanden af te leggen en beschik je over alle functionaliteiten die je ook met een standaard elektrische fiets hebt. Hiermee is de Crossfold dan ook dé ideale fiets om mee te nemen op vakantie.

  • Hij neemt weinig ruimte in beslag
  • Hij is handzaam
  • Je hebt alle voordelen van een normale elektrische fiets, zoals trapondersteuning voor bijvoorbeeld heuvelachtig gebied
  • Je hebt de beschikking over een gashendel waarmee je nog steeds snel vooruit komt zonder te trappen.

De Crossfold proberen

Heb jij je vakantie al gepland en wil je wel eens proberen of de Crossfold iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een testrit. Zo kun je zelf zien dat de Crossfold zeker niet bij je bagage mag ontbreken!